1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Op zoek naar een...

Op zoek naar een kletsbuur

Voor deze aardige meneer (60) zijn wij op zoek naar een buur die van een gezellig kletspraatje houdt. Meneer is zeer slecht ter been en daardoor aan huis gekluisterd. Hierdoor heeft hij geen sociale contacten en hij zou het fijn vinden als iemand zo eens in de 2 weken langskomt om te kletsen over van alles en nog wat. Meneer is gek op voetbal en houdt van muziek. Hij beperkt zich bepaald niet tot één genre. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan kennis maken. Goed om te weten: meneer rookt in huis!

This request for help is also suitable for Arabic speaking neighbours

Buurt
Zuid
Buitenveldert
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
22633
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest