fbpx

Op weg helpen met de boodschappen

Mevrouw (82) is gebaat bij boodschappenhulp. Met bloed, zweet en tranen doet ze dit nog zelf en haar netwerk beperkt zich steeds meer wat de situatie moeilijker maakt. Ze heeft in het verleden geprobeerd een poging gedaan om de boodschappen te bestellen maar daar snapt ze niks van. We zijn op zoek naar een buur die haar hier in kan begeleiden zodat ze dit hopelijk zelf kan in de toekomst! Omdat dit allemaal nogal spannend is zou ze het fijn vinden dat je de eerste 2 keer even langs de AH gaat om de boodschappen te doen zodat ze weer een voorraadje heeft. Ben jij de buur die haar wegwijs maakt?

Frequentie: De komende drie a 4 maanden 1x per twee weken. Het doel is om samen toe te werken naar het bestellen van de boodschappen online zodat ze dit uiteindelijk zelf kan overnemen.

 

Buurt
Nieuw-West
Slotermeer Zuid-west
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
28972
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast een verdieping naar boven

Wie zou mevrouw (57) willen helpen om samen met haar een boekenkast 1 verdieping naar boven te verplaatsen. De kast is...

Lampen ophangen

Mevrouw (47) zoekt een goede buur die bij haar een badkamerlamp kan komen ophangen. In de badkamer hangt nu slechts...

Op stap met de rolstoel

Mevrouw van 75 jaar zou zo graag wat vaker naar buiten willen gaan. Haar mantelzorgers zijn druk bezet, dus iemand die...