1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Samen darten of lekker...

Samen darten of lekker over voetbal kletsen

Meneer (79) zou het leuk vinden als hij af en toe wat bezoek krijgt van een maatje. Hij woont samen met zijn vrouw, die voor hem zorgt. Die zou het ook ontzettend leuk vinden als meneer eens samen met een buurman kon darten of over voetbal kan praten of dat hij samen een spelletje kan doen. Want, als je ouder wordt, krimpt helaas je sociale netwerk. Meneer heeft last van vergeetachtigheid, maar met een beetje geduld hoeft dit niet in de weg te staan. Wil jij je dart-skills verbeteren, of ook eens lekker over voetbal kletsen? Dan zou meneer het erg leuk vinden als je af en toe op bezoek komt. 

Frequentie:  1x in de twee weken (mag ook 1x per week, maar hoeft niet)

Bijzonderheden: Meneer is wat vergeetachtig, dus afspraken en contact verloopt via zijn vrouw. Meneer loopt met een rollator. Voorkeur voor een mannelijke goede buur. 

Buurt
Nieuw-West
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
24498
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.