1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Onkruid aanpakken en wat...

Onkruid aanpakken en wat tips geven

Wie helpt deze vrolijkerd (73) aan een onkruidvrije tuin? Helaas is dit een hardnekkig probleem aan het worden want groeit dit te snel terug. Ze zou geholpen zijn als jij eenmalig het onkruid te lijf gaat. Als je de gouden tip hebt om er voorgoed van af te komen dan is dat helemaal mooi. Lekkere zon en mooie temperaturen zijn in de aantocht, dat is dan dubbel genieten als je zelf ook van tuinieren houdt. Mevrouw heeft een fotoshoot gemaakt van de tuin als je die wilt bekijken geef dan een gil. Pak je de zonnebrandcrème uit de kast en kom jij helpen?

Frequentie:  eenmalig

Benodigdheden: Hark, schep, worteltrekker heeft ze in huis

Bijzonderheden: Als je nog wat tips hebt dan is dat van harte welkom. 

This request for help is suitable for Dutch and English speaking neighbours

 

Buurt
Centrum
Weesperbuurt Plantage en Oostelijke Eilanden
Type
Praktische hulp
Tuinklussen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
23834
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest