1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Tuin zomerklaar maken

Tuin zomerklaar maken

Wie heeft er zin om twee uurtjes mee te helpen om een tuin zomerklaar te maken? Mevrouw (54) houdt van haar tuin en is er altijd graag mee in de weer (geweest). Nu is ze ernstig ziek waardoor ze hierin wordt belemmerd. Het zou ontzettend fijn zijn als iemand even wil helpen door het gras te maaien en wat onkruid weg te halen. Mevrouw heeft nieuwe hortensiastekjes die ze graag zou planten. Waar het kan, helpt ze graag mee. Er is een foto van de tuin beschikbaar als je die graag eerst wilt zien.

Benodigdheden: Geen, mevrouw heeft al het tuingereedschap en een elektrische grasmaaier in huis! 

Bijzonderheden: Er zijn twee katten thuis, maar die rennen hoogstwaarschijnlijk een andere kant op zodra ze jou zien.

Buurt
Oost
Middenmeer
Type
Praktische hulp
Tuinklussen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
23753
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest