Onkruid tussen de tegels aanpakken

Aardige Amsterdamse van 67 is op zoek naar een goede buur die haar tuin netjes wil maken. De tuin is ongeveer 4 bij 7 meter en geheel betegeld. Haar lichaam werkt niet zo goed mee en dit is een klusje wat niet voor haar weggelegd is ondanks dat ze het graag zou willen. Het zou fijn zijn als de tegels schoongemaakt kunnen worden. Hier en daar piept er wat onkruid tussendoor dat ze liever kwijt dan rijk is. Mevrouw heeft een tuinslang en een bezem. Ze heeft ook een hogedrukspuit, maar daar mist volgens mevrouw een onderdeel. Heb jij tijd om haar tuin weer netjes te maken? Mevrouw heeft een labrador van een paar maanden oud, Zoë heet ze en die verwelkomt je van harte!

Frequentie: Eenmalig, max 2 uurtjes. 

Bijzonderheden: labrador aanwezig van paar maanden oud. Mevrouw heeft een bezem en een aansluiting voor een hogedrukspuit en een tuinslang.

Benodigdheden: Eventueel een hogedrukspuit (maar dit hoeft niet)

 

Buurt
Oost
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
24942
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.