fbpx

Helpen met opruimen en samen winkelen

Deze dame van 92 zou het fijn vinden als er eens in de twee weken een buur bij haar langs komt. Een goede buur van wie ze wat hulp krijgt bij het opruimen van haar spullen. Ze wil haar spullen graag opbergen in een kast die ze graag samen jou aanschaft bij een kringloop of Leenbakker. Je kan dan met haar mee met het RMC. Mevrouw heeft slecht zicht en ze beweegt zich met een elektrische rolstoel, het lukt haar daarom niet allemaal alleen. Ook zou ze graag eens samen naar een supermarkt, daar is ze al lang niet meer geweest. Ze durft niet alleen omdat ze niet optimaal ziet en met de rolstoel gaar. Het zou schelen als jij haar kan begeleiden. Kom jij haar vergezellen en helpen? 

Frequentie:  eens in de twee weken

Bijzonderheden: mevrouw zit in een elektrische rolstoel en heeft slecht zicht. 

 

Buurt
West
Bos en Lommer
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
30255
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast en bank monteren

Voor deze mevrouw (58) zoeken wij iemand die handig is en wil helpen bij het in elkaar zetten van een buffetkast en...