fbpx

Onderstel bed op straat zetten

Sterke buren gezocht! Deze meneer (57) krijgt op 15 februari een nieuw bed. Zijn oude bed mag die dag naar het grofvuil op de hoek van de straat. Het gaat om een boxspring en bestaat uit 2 delen. Meneer woont op de begane grond en de delen kunnen door het raam naar buiten. Ben jij sterk en kun je iemand meenemen om deze klus te doen? Als je alleen wilt komen dan zoeken wij er een andere goede buur bij. 
 

Frequentie:  eenmalig 

Benodigdheden: sterke armen 

Bijzonderheden: begane grond, meneer rookt in huis en heeft katten 

Buurt
Centrum
Binnenstad (Burgwallen Grachtengordel Nieuwmarkt en Lastage)
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
26427
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.