1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Om de week boodschappenhulp

Om de week boodschappenhulp

Mevrouw (55) met chronische gezondheidsklachten zoekt een goede buur die vanaf week 41 (de week van 11 oktober) ééns in de twee weken de boodschappen voor haar wil doen. Het lukt mevrouw wel om kleine boodschappen te doen, maar de grote boodschappen zijn te zwaar. Jullie kunnen samen overleggen hoe jullie het regelen met het boodschappenbriefje en het wisselgeld, mevrouw heeft geen voorkeur. De AH zit bij haar om de hoek. Het gaat om twee volle boodschappentassen en drie steile trappen. 

Buurt
West
De Baarsjes
Type
Praktische hulp
Boodschappen doen
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20727
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest