fbpx

Om de week boodschappen

Voor een vriendelijke meneer (57) zoeken we een goede buur die hem kan ondersteunen door eens per twee weken een tas boodschappen voor hem te halen, afgewisseld met een andere goede buur zodat er wekelijks boodschappen zijn. De goede buur die dit een periode heeft gedaan, kan niet meer. Meneer zorgt er altijd voor dat de goede buur goed geïnformeerd is en communiceert ruim van tevoren als er wijzigingen zijn in zijn boodschappenagenda zodat de je hier rekening mee kan houden. Wil jij helpen?

Frequentie: eens per 2 weken

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerende
Referentie
28458
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast en bank monteren

Voor deze mevrouw (58) zoeken wij iemand die handig is en wil helpen bij het in elkaar zetten van een buffetkast en...