1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Hulp bij een wandeling

Hulp bij een wandeling

Mevrouw (93) is jong van geest. Maar pas sloeg het noodlot toe en nu heeft ze een grote wond op haar been opgelopen. Het is de bedoeling dat ze weer wat oefent met lopen. En ze zou daar graag wat ondersteuning bij willen. Mevrouw is een beetje bang dat ze omvalt. Ze zou heel erg opgelucht zijn als ze binnenkort weer zelfstandig kan lopen. Help jij mevrouw weer in beweging te komen? 

Buurt
Zuid
De Pijp
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20899
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest