Naar het Vondelpark of Amsterdamse Bos

Deze mevrouw (58) wil soms even lekker de buitenlucht in. Het Amsterdamse Bos en het Vondelpark zijn in de buurt en gezellig samen wandelen lijkt haar fijn. Alleen is maar alleen en dan is het moeilijk om eropuit te gaan, maar met zijn tweeën is dit een stuk makkelijker. Mevrouw voelt zich niet altijd even lekker, maar van een beetje lichamelijke activiteit is nog nooit iemand slechter geworden. Ga jij met haar op stap?

 Frequentie:  1x in de twee weken

Bijzonderheden: Mevrouw woont 1 hoog met een trap en rookt. 

This request for help is also suitable for English, German, & Italian speaking neighbours.

Buurt
Zuid
Hoofddorppleinbuurt en Schinkelbuurt
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
25806
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.