1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Naar de supermarkt op...

Naar de supermarkt op 5 minuten loopafstand

Voor een ouder echtpaar die zelf niet meer de deur uit kunnen zoeken wij twee goede buren die om de week boodschappen kunnen doen. De supermarkt zit op 5 minuten lopen en een boodschappenlijstje ligt voor je klaar. Een gezellig praatje vinden ze ook leuk. Help jij ze uit de brand? 

Frequentie: 1x in de twee weken

Bijzonderheden: We zijn op zoek naar twee goede buren, zodat jullie elkaar kunnen afwisselen 

 

Buurt
Oost
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
24771
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.