1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Naar buiten of gezellig...

Naar buiten of gezellig binnen

Nieuwe bewoner van Geuzenveld (79) zoekt een gezellige buur(vrouw) die een wandeling wil maken naar bijvoorbeeld de markt. Dit is voor de gezelligheid, maar ook omdat meneer bang is om buiten te vallen. Goed om te weten: meneer heeft geen ondersteuning nodig, dus 1,5 meter afstand kan gewoon worden gehouden. Als het weer slecht is, vindt meneer het echter ook fijn om gewoon thuis een kopje koffie/thee te drinken en gezellig te kletsen. Meneer houdt erg van sport en praat hier ook graag over, maar staat ook open voor ander gespreksstof. Houd jij meneer gezelschap?

This request for help is suitable for Turkish speaking neighbours.

Buurt
Nieuw-West
Geuzenveld
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
18672
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest