fbpx

Een ommetje in de Jordaan

Na gezondheidsproblemen kan deze mevrouw (74) niet zelfstandig de trap af. Zij oefent twee keer per week bij de fysio, maar voor een gezellig ommetje heeft ze begeleiding nodig totdat de traplift komt. Ze wil onwijs graag naar buiten en ergens een kopje koffie scoren. Zorg jij dat ze veilig de trap af komt? En loop je dan gezellig een rondje mee?

Frequentie:  1 keer per 2 weken

Bijzonderheden: Mevrouw loopt met een rollator. Bij een eerste bezoek is haar nicht aanwezig. Mevrouw gaat achterwaarts de trap af en zou het fijn vinden als jij daarachter loopt ter ondersteuning.

This request for help is also suitable for English, Danish, and Spanish speaking neighbours.

Buurt
Centrum
Binnenstad (Burgwallen Grachtengordel Nieuwmarkt en Lastage)
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
28263
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rummikub spelen en kletsen

Deze dame van 93(!!) is een echte kletskous. Dat is ook niet zo gek als je bijna 94 jaar aan levenservaring hebt. Ze...

Wat boodschappen

Deze aardige mevrouw (90) kan zelf de boodschappen niet meer halen. Zij woont 2 hoog, is onlangs gevallen en loopt nu...

Een gesprekje en een wandeling

Voor een gezellige meneer (68) in Oud-West zoeken wij een lieve en betrokken buurvrouw die af en toe samen met meneer...