Met RMC naar BovenIJ op woensdag 24-7

Hoi buren! Deze mevrouw heeft een belangrijke afspraak op woensdag 24 juli in het BovenIJ. Om daar heen te gaan heeft ze begeleiding nodig. Het plan is om met het RMC te gaan. Dan boekt zij een rit. Dit betekent dat het RMC om 12 uur aanwezig is bij haar thuis. Als jij 15 minuten van tevoren aanwezig zou willen zijn bij mevrouw thuis dan is dat super fijn! Je reist dan mee met het busje. De behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Om 15.30 zullen jullie weer opgehaald worden. Je kan zelf invullen wat je in de tussentijd wil doen. Gewoon wachten met een goed boek of leuke muziek? Of als je dichtbij woont, naar huis? Wel fijn als je er dan weer bij bent als mevrouw naar huis kan. 
 
Frequentie:  Eenmalig

Bijzonderheden: Mevrouw zit in een rolstoel die geduwd moet worden. Het contact zal via haar begeleider gaan en zij zal bij kennismaking aanwezig zijn. Mevrouw heeft thuis vogels.

 

 

Buurt
West
Oud-West
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
31156
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Diverse klusjes in huis

Kan jij deze spraakzame 70 jarige meneer helpen met een aantal klusjes in huis? Het gaat om het volgende: 3 lampen...

Tuin- kapper aan huis gezocht

Iedereen droomt wel van een mooie tuin, met prachtige bloemen en veel groen. Maar als je ouder wordt en fysiek...

Tweezitsbank naar de straat

Kun jij een bank naar de straat brengen? Mevrouw is geen Hulk en het lukt haar daarom niet om deze tweezitsbank in...