1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Met de Canta op...

Met de Canta op stap

Mevrouw (53) zit in een rolstoel vanwege een dwarslaesie. Maar ze wil er nog zo graag op uit met haar Canta. Ze zoekt een lieve jonge gast of meid die wat actie in haar leven komt brengen. Samen naar een museum, wat drinken of naar de bieb. Mevrouw vindt het allemaal leuk. Thuis heeft ze een lieve kat, maar ze kan nog wel wat meer gezelligheid gebruiken. Ga jij op avontuur met mevrouw? Ze kan zelfstandig ergens naartoe komen met de Canta en eventueel kunnen jullie er ook saampjes in op stap!

This request for help is also suitable for English and Fârsi speaking Neighbours.

Buurt
West
Westerpark (Frederik Hendrikbuurt Staatsliedenbuurt en Spaarndammerbuurt)
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20685
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest