1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Met de benenwagen

Met de benenwagen

Mevrouw (72) heeft een lastige periode achter de rug en was daarom een tijd voornamelijk binnenshuis. Ze wil graag weer in beweging komen! Het lijkt haar zo fijn om met een goede buur eens in de 2 weken een halfuur door de buurt te wandelen. Het liefst op een doordeweekse dag in de vroege avond. Ze waarschuwt dat ze niet zo snel is vanwege een knieblessure. Mentaal is ze in ieder geval nog bij de tijd, zo vindt ze het leuk om te praten over de politiek en andere actualiteiten. Tevens houdt mevrouw van haken. Ze deed het altijd in een buurthuis, totdat deze werd opgedoekt. Ze is het een beetje verleerd en zou het graag weer oppakken. Haar droom is dan ook om weer in een clubje te kunnen haken zodra dit weer kan. Ze heeft namelijk nog een trui die af moet. Tot die tijd gaat ze er in ieder geval graag op uit met jou en haar rollator! 

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19630
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest