Mee naar een ziekenhuis- afspraak op 5 maart naar het AMC

Voor deze mevrouw (84) zijn wij op zoek naar een buur die haar kan begeleiden naar een afspraak in het AMC op dinsdag 5 maart. Ze moet daar zijn om 11.00 en het vervoer wordt geregeld via het RMC, mevrouw zit in een rolstoel. Ze zou het fijn vinden als je om 10.00 uur bij haar bent. Soms komen ze net iets vroeger of later dus dit is voor de zekerheid! Om en nabij zal de afspraak een uur duren en als ze klaar is worden jullie weet opgehaald door het RMC busje die jullie weer naar huis brengt. Ga jij met haar mee?

Frequentie: eenmalig  

Bijzonderheden: Het gaat vooral om de begeleiding van de ene plek naar de andere. Als jij haar naar de wachtkamer wil navigeren en de rolstoel kan duwen is dat heel prettig! Afspraak gaat via haar contactpersoon omdat zij hardhorend is en daardoor niet altijd goed bereikbaar. 

Buurt
West
De Baarsjes
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
29899
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Gematcht

Naar de Eko Plaza bij Dappermarkt

Mevrouw (63) doet met veel pijn en moeite zelf nog boodschappen. Ze is ziek, en trappenlopen is een hele opgave,...

Keukenkraan monteren

Kom jij deze welbespraakte mevrouw (57) helpen door een oude keukenkraan te vervangen? De oude kraan heeft nooit goed...

Kennismaken met social media

Kom jij deze mevrouw (61) helpen met het begrijpen van haar Instagramaccount en andere social media, zoals Twitter? Ze...