fbpx

Mee wandelen met een pool- kampioen

Voor een Engelstalige meneer (65) zoeken we een buurvrouw die het leuk vindt om samen naar buiten te gaan. Meneer loopt moeilijk en weet eigenlijk niet hoe dit komt. Hij is erg bang om te vallen en is daarom al een hele lange tijd niet buiten geweest. Vroeger deed hij van alles. Hij ging vaak naar de winkels en was zelfs de kampioen van de pooltafel! Hij zou zo langzaamaan weer meer willen doen. Help jij hem door 1x per twee weken zijn steun en toeverlaat bij een wandeling te zijn?

Frequentie:  1x per twee weken

Bijzonderheden: Meneer spreekt alleen Engels. Zijn woning bereik je middels 4 trappen naar de derde verdieping. Meneer is op zoek naar een buurvrouw.

This request is only suitable for English speaking neighbours.

Buurt
West
Oud-West
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
28481
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rummikub spelen en kletsen

Deze dame van 93(!!) is een echte kletskous. Dat is ook niet zo gek als je bijna 94 jaar aan levenservaring hebt. Ze...

Wat boodschappen

Deze aardige mevrouw (90) kan zelf de boodschappen niet meer halen. Zij woont 2 hoog, is onlangs gevallen en loopt nu...

Een gesprekje en een wandeling

Voor een gezellige meneer (68) in Oud-West zoeken wij een lieve en betrokken buurvrouw die af en toe samen met meneer...