1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. De markt op met...

De markt op met Kinkerbuurtkenner

Ga jij wekelijks naar de Ten Katemarkt, en zou je meer van de geschiedenis van de Kinkerbuurt willen weten? Dan is deze buur iets voor jou! Mevrouw is geboren op de Ten Katestraat en leeft/werkt als 76jaar(!) in de buurt. Helaas mag ze van de dokter niet zelfstandig (vanwege "suiker in de benen") naar buiten. Neem jij haar mee? 

Buurt
West
Oud-West
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20823
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest