fbpx

Op stap

Deze pittige en actieve buurvrouw (74) staat stevig in haar schoenen. Ze is erg sociaal, maar door ziekte en het overlijden van mensen in haar omgeving heeft ze nog maar een klein sociaal netwerk. Er op uit gaan is wat zij het liefste doet, bijvoorbeeld naar de film, het theater of naar een lezing. Ze vindt het ook fijn om er na afloop nog even over na te kunnen praten. Ze heeft zelf een stadspas, dus het zou handig zijn als jij die ook in huis hebt. Ze vindt het ook leuk om thuis samen te eten of spelletjes te spelen. Ze kletst graag en weet wat ze (niet) wilt. Ze is op zoek naar een opgewekt en vrolijke buur die goed kan luisteren en het leuk vindt om dingen te ondernemen. Ook zou ze het fijn vinden als je haar een beetje kunt begeleiden met bijvoorbeeld dat ze haar stok en bril niet vergeet. Ze heeft een auto, maar fietst ook nog graag! Sta jij ook stevig in je schoenen en vind je het gezellig om op pad te gaan? Dan zijn jullie een goede match!

Frequentie:  eens in de twee weken

Benodigdheden: stadspas of andere cultuurkaart zou fijn zijn. En een fiets.

Buurt
Centrum
Jordaan Westelijke eilanden en Zeeheldenbuurt
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
28977
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast een verdieping naar boven

Wie zou mevrouw (57) willen helpen om samen met haar een boekenkast 1 verdieping naar boven te verplaatsen. De kast is...

Lampen ophangen

Mevrouw (47) zoekt een goede buur die bij haar een badkamerlamp kan komen ophangen. In de badkamer hangt nu slechts...

Op stap met de rolstoel

Mevrouw van 75 jaar zou zo graag wat vaker naar buiten willen gaan. Haar mantelzorgers zijn druk bezet, dus iemand die...