Gezellig op bezoek bij levens- genieter

Deze meneer wordt volgend jaar alweer 86 jaar en is op zoek naar een vrolijke buurvrouw die af en toe langskomt om te kletsen of om een spelletje te doen. Bij mooi weer maakt hij graag met jou een ommetje, want na zijn operatie voelt hij zich instabiel als hij alleen de straat opgaat. Hij werkte als toezichtinspecteur in de bouw en was actief in de FNV. Hij beschrijft zichzelf als een levensgenieter die altijd leuke dingen met zijn gezin ondernam, zoals kamperen, ballroomdansen, motorrijden en volleyballen. 

Frequentie: 1x per 2 weken

Benodigdheden: Het liefst een vrouwelijke buur

 Bijzonderheden: Meneer vergeet soms kleine dingen, maar daar merk je niet zo veel van. 

Buurt
Noord
Bloemenbuurt en Floradorp
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
25701
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.