1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Koffie, kletsen en spelletjes

Koffie, kletsen en spelletjes

Mevrouw (79) heeft nog aardig wat aanloop, maar zou het heel leuk vinden om met een buur(man) in contact te komen. Aan een periode van fysieke klachten heeft ze wat angsten over gehouden. Ze is bang dat ze weer klachten krijgt en die angsten zijn soms erg aanwezig in haar hoofd. Dit merk je eigenlijk niet aan de buitenkant, maar mevrouw merkt het wel zelf. Sociaal contact en gezelligheid zorgen voor de nodige afleiding en rust. Mevrouw vindt het leuk om een blokje om te gaan of je bij haar thuis te ontvangen, een potje rummikub te spelen, een puzzel te leggen of gewoon te kletsen boven een kop koffie. Ze hoeft het zeker niet over haar angsten te hebben, liever niet zelfs. Hier krijgt ze ook al wat hulp voor dus jullie kunnen lekker over andere dingen keuvelen. Raak jij gezellig met haar aan de praat?

Buurt
Oost
Frankendael (Don Boscobuurt Jeruzalem Amsteldorp)
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19935
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest