1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Maatje voor planten- en...

Maatje voor planten- en kunstliefhebber

Deze gepensioneerde meneer (73) zou wel een maatje kunnen gebruiken. Hij is vroeger docent en goudsmit geweest, maar door zijn leeftijd kan hij zijn handen niet meer goed gebruiken en is hij niet zo goed ter been. Hij zou het leuk vinden als je langskomt voor een gezellig praatje en als het wat warmer wordt, kan je samen in de tuin zitten en helpen bij het verzorgen van de bonsaibomen Hij is een ontzettende fan van planten en bonsaibomen. Meneer is ook kunstliefhebber. Als de maatregelen verdwenen zijn, gaat hij graag met je naar een museum of de Hortus. 
 
Frequentie: 1 x in de 2 weken 
Interesses: Kunst, planten, bonsaibomen
Bijzonderheden: Heeft een normale scootmobiel en een kleine die past in een auto.
Buurt
Zuidoost
Gaasperdam (Reigersbos Holendrecht en Nellestein)
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
22626
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest