Naar museum met planten- en kunstliefhebb-er

 
Deze gepensioneerde meneer (73) zou wel een maatje kunnen gebruiken, bijvoorbeeld voor een leuk uitje naar een museum of de Hortus! Hij is vroeger docent en goudsmit geweest, maar door zijn leeftijd kan hij zijn handen niet meer goed gebruiken en is hij niet zo goed ter been. Hij zou het leuk vinden als je gezellig langskomt voor een praatje of een uitje! Meneer is ontzettend fan van planten en kunst, welke Goede Buur komt hem gezelschap houden?
 
Frequentie: 1 x in de 2 weken 
Interesses: Kunst, planten, bonsaibomen
Bijzonderheden: Heeft een normale scootmobiel en een kleine die past in een auto. Parkeren en de koffie is gratis bij meneer!
Buurt
Zuidoost
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
22626
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.