1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Maandelijks iets ondernemen en...

Maandelijks iets ondernemen en een intellectueel gesprek

Houd jij van goede gesprekken over literatuur? Ben je graag in de natuur en heb je wel eens iets gelezen van Toon Tellegen? Dan komt deze zelfstandige, vriendelijke vrouw van 87 graag met jou in contact om 1 keer per maand af te spreken. Ze haast zich niet graag dus het zou fijn zijn als jullie tijdens de afspraak de ruimte nemen om samen de tijd wat te vergeten. Ze heeft vooral behoefte om meer intellectueel uitgedaagd te worden en kan mooi vertellen over haar leven en interesses zoals haar verleden in de communistische scene. Verder is ze geïnteresseerd in de vrouwenbeweging en houdt ze van planten. Haar allergrootste wens? Samen nog eens (met jouw auto?) naar het Amsterdamse Bos gaan. Word jij de goede buur(vrouw) van deze dame? 

Buurt
West
Westerpark (Frederik Hendrikbuurt Staatsliedenbuurt en Spaarndammerbuurt)
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19575
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest