1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Luisterend oor voor oud-voetbalster

Luisterend oor voor oud-voetbalster

Voor deze rustige dame (54) zijn we op zoek naar een goede buur die haar een luisterend oor wil bieden. Mevrouw is veel alleen, mede ook door de coronacrisis. Ze is vroeger altijd heel actief geweest en heeft veel gevoetbald. Mevrouw heeft echter wat lichamelijke ongemakken, waardoor het sporten er niet meer in zit. Wel volgt ze nog van alles op tv, met name voetbal, schaatsen en wielrennen. Ze zou het leuk vinden eens in de twee weken met iemand te kunnen afspreken. Het liefst de eerste keren bij haar thuis, misschien later ook op stap, als het buiten allemaal wat warmer wordt dan. Lijkt jou het leuk om eens in de twee weken bij deze dame langs te gaan?

This request for help is suitable for Sranan speaking neighbours.

Buurt
Zuidoost
Gaasperdam (Reigersbos Holendrecht en Nellestein)
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20620
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest