1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Wind door de haren

Wind door de haren

Deze lieve, bescheiden man (65) zoekt een gezellige wandelbuur! Voor corona ging meneer regelmatig een frisse neus halen buiten, maar tijdens de lockdowns heeft meneer heel geïsoleerd geleefd en zijn neus is nauwelijks nog buiten gekomen. Gevolg is dat de wandelskills achteruit zijn gegaan en de angst om te vallen is toegenomen. Jammer natuurlijk, want zo komt 'ie nooit meer buiten! Daarom zijn wij opzoek naar een wandelbuur die het leuk vindt om (twee)wekelijks met meneer op avontuur te gaan in de wijk. Gewoon een blokje om, met de wind door de haren. En oh ja, hoewel meneer geen huisdieren heeft houdt hij wel erg van dieren; dus als je je hond mee wil nemen dan is dat alleen maar gezellig! Oja, meneer rookt, maar niet als er anderen binnen zijn.

This request for help is also suitable for English speaking neighbours.

Buurt
Noord
Buikslotermeer
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20764
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest