fbpx

Amsterdamse humor beleven

Soms is humor wat je overeind houdt in dit leven. Meneer (92) is vroeger timmerman geweest en heeft voetbal gespeeld. Hij heeft een grote vriendenkring gehad en daar veel plezier mee beleefd. Omdat dit weggevallen is en hij ook het huis niet uitkomt, hakt de eenzaamheid er in. Hij mist het om samen met iemand grappen te maken. Amsterdamse humor weet hij wel te waarderen en hij drinkt graag een bakkie koffie met je. 

Frequentie: 1x in de 2 weken

Interesses: Voetbal, maar vindt het ook leuk als iemand gewoon iets te vertellen heeft. Zolang er maar samen gelachen kan worden en het gezellig is. 

Bijzonderheden: Meneer hoort niet goed meer, maar heeft gehoor apparaten. Soms moet je wat harder praten. Eerste communicatie gaat via zijn dochter.

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
30451
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...

Straks weer gordijnen voor de ramen

Voor deze mevrouw (82) zijn wij op zoek naar een handige buur. Ze is op de onderkant van haar gordijn gaan staan...