fbpx

Kleine klusjes in huis

Help jij deze gepensioneerde mevrouw (86) met het plaatsen van 2 planken in haar linnenkast, het plaatsen van 2 lades in de kast in haar woonkamer en bij het ophangen van twee lamellen? Haar zoon is niet handig en werkt de hele dag, maar zal er wel voor zorgen dat het juiste gereedschap klaar ligt. Mevrouw is Surinaams en ziet graag een goede buur langskomen die Nederlands spreekt, andere talen is ze zelf niet machtig!

Frequentie:  eenmalig
 

Buurt
Zuidoost
Bijlmer-Oost (E-buurt G-buurt en K-buurt)
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
26345
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.