fbpx

Leuk contact met een buur

Deze meneer (89) uit Zuidoost zou sinds het overlijden van zijn vrouw graag leuk burencontact hebben. Gewoon, om te kletsen over het leven en bijvoorbeeld te sparren over van alles en nog wat. Een voorbeeld gegeven door meneer is dat hij niet zo goed weet hoe hij de kleding van zijn overleden vrouw kan opbergen. Dit ligt voor meneer toch redelijk gevoelig, en hij zou dit daarom ook graag bespreken met een vrouwelijke goede buur. Dit is echter slechts een voorbeeld, en meneer vindt het prettig om over van alles en nog wat te kletsen. Meneer zijn contact bij het Buurtteam zal bij de eerste ontmoeting aanwezig zijn.

Frequentie:  Eens per twee weken.

Bijzonderheden: het liefst een vrouwelijke buur!

Interesses: Meneer heeft 30 jaar in de hulpverlening gewerkt. Nu houdt hij zich graag bezig met tuinieren en computeren, in zijn woorden: “ik verveel me nooit!”

Buurt
Zuidoost
Gaasperdam (Reigersbos Holendrecht en Nellestein)
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
25651
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.