1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Samen naar buiten

Samen naar buiten

Rustige, lieve meneer (68 jaar) zoekt een goede buur die met hem naar buiten wil om een wandeling te maken eens per twee weken. Meneer heeft al meerdere goede buren leren kennen om mee te wandelen. Maar de laatste moest een knieoperatie ondergaan en die daarvoor ging op reis. We gaan gewoon weer opnieuw op zoek! Tien jaar geleden heeft meneer een hersenbloeding gehad en daardoor loopt hij wat moeilijker. Hij gebruikt een stok en loopt daarmee gewoon zelfstandig, maar het is fijn als hij dit samen met een buurtgenoot kan doen. Door niet aangeboren hersenletsel heeft meneer ook een slecht geheugen. Verder houdt hij van voetbal en volgt dit ook op tv. Hij is voor Ajax (natuurlijk). Je kan op alle dagen afspreken, behalve op dinsdag en vrijdag.
Buurt
Nieuw-West
De Aker Sloten en Nieuw-Sloten
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19163
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest