1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Kraanleertje vervangen

Kraanleertje vervangen

Deze dame van 76 jaar zoekt iemand die handig is met kranen. Ze heeft al een lange tijd last van een lekkende kraan in het toilet. De woningbouwcorporatie zegt dat mevrouw het zelf moet oplossen. Ze hebben haar de tip gegeven dat het weleens het kraanleertje zou kunnen zijn die aan vervanging toe is. Mevrouw zal daarom naar de bouwmarkt gaan en een kraanleertje aanschaffen. Breng jij de kennis mee om die ook daadwerkelijk te vervangen? 

Benodigdheden: Mevrouw geeft aan een gereedschapskist te hebben, maar mocht je een schroevendraaier hebben en een aantal steeksleutels dan is dat mooi meegenomen.

This request for help is suitable for English speaking Neighbours.

Buurt
Nieuw-West
Geuzenveld
Type
Praktische hulp
Kleine reparaties
Herhaling
Eenmalig
Referentie
23739
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest