Lampen ophangen voor licht in de winter- maand

Ben jij een handige buur? En is voor jou een paar lampen ophangen geen probleem. Dan kan jij een meneer in Buitenveldert heel blij maken. Meneer is pas verhuisd en woont nu zelfstandig en er moeten in de gang, de huiskamer en de slaapkamer nog lampen opgehangen worden. De lampen zijn al in huis en het zijn ronde platte ufo lampen. Maar er is geen gereedschap aanwezig, Misschien moeten er nog wat schroeven en pluggen aangeschaft worden, maar daar heeft meneer geen verstand van. Meneer kan soms wat traag van begrip zijn, maar met wat geduld komen jullie er zeker uit. 

Frequentie: Eenmalig

 

Benodigdheden: Ladder (als stoel niet goed is), een boor voor het plafond (Beton?Klopboor?) 8 schroeven en pluggen, elektriciteitsschroevendraaier.

 

Bijzonderheden: Meneer rookt. 

 

Buurt
Zuid
Buitenveldert
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
25781
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.