fbpx

Lampen ophangen plafond

Voor een meneer (41) in Oud-West en zijn moeder zoeken we iemand die een drietal lampen kan bevestigen. Het gaat om twee plafondlampen in de woonkamer en één plafondlamp in de slaapkamer. Volgens de moeder van meneer hangen er lichtaansluitingen. Meneer is niet vaardig met elektra en kan het daarom niet zelf. Daarnaast spelen ook gezondheidsklachten een rol. Het contact loopt via de moeder van meneer.

Frequentie:  Eenmalig

Benodigdheden: Basisgereedschap & boor

Bijzonderheden: Meneer rookt en woont 4 hoog en is helaas geen lift aanwezig.

This request is also suitable for Russian speaking neighbours.

Buurt
West
Oud-West
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
28823
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast een verdieping naar boven

Wie zou mevrouw (57) willen helpen om samen met haar een boekenkast 1 verdieping naar boven te verplaatsen. De kast is...

Lampen ophangen

Mevrouw (47) zoekt een goede buur die bij haar een badkamerlamp kan komen ophangen. In de badkamer hangt nu slechts...

Op stap met de rolstoel

Mevrouw van 75 jaar zou zo graag wat vaker naar buiten willen gaan. Haar mantelzorgers zijn druk bezet, dus iemand die...