Lampen ophangen

Boorbuur gezocht! Wie helpt deze vriendelijke, Engelsprekende jongeman (26) aan gezellige lampen? Na zijn recente verhuizing zijn er wat lichtpeertjes aan het plafond geïmproviseerd, maar echt huiselijk… tja, dat is het nog niet echt. Helaas gaat in het plafond boren hem zelf niet lukken, want hij heeft kapotte knieën en staat op een wachtlijst voor een operatie. Wiebelen op een trappetje is dan natuurlijk niet echt een goed idee. In Amsterdam heeft hij geen (handige) connecties, vandaar dat ‘ie de hulp zoekt van een handige Harry of Henriette. Als jij vier lampen ophangt, zoeken wij een tweede buur die daarna de andere vier lampen ophangt. Zo blijft het goed te doen!

Frequentie: Eenmalig. 

Benodigdheden: Meneer heeft alles in huis, behalve een sterke boor die in het plafond kan boren (neem jij die mee?). Foto’s zijn in te zien, mocht je even willen checken. 

This request for help is suitable for English and Farsi speaking neighbours.

Buurt
Zuid
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
24903
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.