fbpx

Stuk laminaat vervangen

Mevrouw (54) heeft al enige tijd last van knie- en rugklachten. Hierdoor is ze zelf niet in staat om een stuk laminaat te herstellen. Ben jij een beetje handig en heb je zin om haar te helpen met deze klus?  Het gaat om een stukje in de woonkamer en een stukje in de keuken. Reageer dan vooral! 

Frequentie:  1 keer

Benodigdheden: moet even bekeken worden, mevrouw spreekt geen Engels

Bijzonderheden: Schoenen uit bij binnenkomst. 

Buurt
West
Bos en Lommer
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
23886
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.