1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Kunststofbank op terras monteren

Kunststofbank op terras monteren

Het zal je niet ontgaan zijn: in februari heeft het hard gewaaid in Nederland. Dat is deze dame (78) ook niet ontgaan: al haar meubels vertrokken tijdens storm Eunice namelijk van haar balkon… Vandaar dat ze per briefkaart een nieuw kunststof bankje heeft besteld bij Bader, haar favoriete winkel. Het is een simpel bouwpakket, maar het in elkaar zetten is voor mevrouw niet haalbaar. Ze zou het heel fijn vinden als een handige buur haar hierbij kan helpen en even met haar kan meedenken over hoe ze het bankje dit keer goed kan vastbinden (aan de regenpijp?). Dan blijft haar tuinmeubilair bij de volgende windvlaag gewoon staan… Kom jij even langs om dit te regelen voor mevrouw? Dan kan zij weer op het balkon van de lentezon genieten!

Frequentie: Eenmalig.

Benodigdheden: Niets! Alle schroeven worden bij het pakket geleverd en mevrouw heeft zelf verschillende schroevendraaiers en touw.

Bijzonderheden: Mevrouw heeft het bankje per post besteld, maar het gaat waarschijnlijk om dit bankje: https://www.bader.nl/shop/product/gartenbank-16256-000?selectedImg=2008FN4_021401BFS040_475107_eps_5

Buurt
West
Westerpark (Frederik Hendrikbuurt Staatsliedenbuurt en Spaarndammerbuurt)
Type
Praktische hulp
Meubels in elkaar zetten
Herhaling
Eenmalig
Referentie
23740
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest