1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Kort ritje ma 23/8...

Kort ritje ma 23/8 om 14u naar BovenIJ

Wie rijdt deze goedgemutste heer (61) op maandag 23 augustus naar het BovenIJ Ziekenhuis en weer terug? Het is niet zo ver, volgens meneer een kwartiertje als je achteruit rijdt, en ongeveer 7 minuten als je vooruit rijdt. Meneer is aan het revalideren en kan daarom geen gebruik maken van het OV of eigen vervoer. Een taxi past niet in zijn budget. Meneer wordt om 14 uur verwacht en de afspraak duurt 15 minuten. Breng je hem ook weer thuis? Je zou hem er een groot plezier mee doen. O ja, er gaat ook een rollator mee. 

Buurt
Noord
Oostzanerwerf en Kadoelen
Type
Vervoershulp
Vervoeren van mensen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19929
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest