Kom je aanschuiven voor een babbeltje?

Mevrouw (91) is al zo lang alleen dat de muren haar gesprekspartners zijn. Het idee van een buur over de vloer heeft haar nieuwsgierigheid gewekt, maar ze vindt dit allemaal een tikkeltje spannend. Ze wil graag kennis maken met een buur om eens in de 3 weken af te spreken bij haar thuis. Ze drinkt graag een glaasje met je of gewoon een bakkie koffie, dit onder het genot van een babbeltje. Ze leest graag en volgt het nieuws op de voet. Klikt het dan zou ze graag wat vaker willen afspreken. Je bent van harte welkom!

Frequentie: Om te beginnen 1x in de 3 weken, is er een klik dan zou 1x in de 2 weken fijn zijn.

Bijzonderheden: Mevrouw is op zoek naar iemand die ook wat meer levenservaring heeft.

Buurt
Nieuw-West
Slotervaart Noord
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
29833
Let op:
Er heeft al een goede buur gereageerd op deze vraag!
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Gematcht

Naar de Eko Plaza bij Dappermarkt

Mevrouw (63) doet met veel pijn en moeite zelf nog boodschappen. Ze is ziek, en trappenlopen is een hele opgave,...

Keukenkraan monteren

Kom jij deze welbespraakte mevrouw (57) helpen door een oude keukenkraan te vervangen? De oude kraan heeft nooit goed...

Kennismaken met social media

Kom jij deze mevrouw (61) helpen met het begrijpen van haar Instagramaccount en andere social media, zoals Twitter? Ze...