1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Koffiemaatje

Koffiemaatje

Voor deze pechvogel van 63 jaar zoeken we een koffie-buur. Meneer is voor de tweede keer gevallen en zit daardoor veel alleen thuis. Na zijn eerste val moest hij aan zijn heup geopereerd worden, gelukkig hoeft dat na zijn tweede val niet, maar hij heeft wel veel pijn en last. Hierdoor loopt hij nu met een rollator en kan hij helaas ook niet meer zijn hobby uitvoeren, namelijk verbouwen! Meneer is ontzettend handig en draait zijn hand niet om voor een badkamerverbouwing bijvoorbeeld. Ook moet hij zijn hondje missen die voor nu even elders logeert. Kom jij  langs voor een bakkie leut en een praatje? Dat kan ook als je je Spaans of Italiaans wil oefenen, want dat spreekt meneer vloeiend. Hij heeft vroeger in Spanje gewoond en in de horeca gewerkt. Hij zou het erg gezellig vinden als je langskomt!

This request for help is suitable for Spanish and Italian speaking neighbours.

Frequentie:  1 keer in de 2 weken

Interesses: Spaans, Italiaans, verbouwingen

Bijzonderheden:  Meneer rookt (doet eindeloze pogingen om te stoppen wel)

Buurt
Centrum
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
24685
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.