Klusbuur gezocht met betonboor

Buur gezocht die wel van een klusje houdt voor deze jonge meneer (46).
Hij is druk in de weer geweest met verhuizingen en er zijn nog wat klusjes waar hulp bij kan gebruiken. Hij is zelf niet handig en door omstandigheden lukt het niet om de klus te klaren. Helaas ook geen toereikend netwerk waar hij een beroep op kan doen. Het gaat om een ronde lamp die opgehangen moet worden en een gordijn. Er is nog een tweede raam waar een gordijnrail gemonteerd moet worden. Hij heeft zelf geen gereedschap maar verder zijn alle overige benodigdheden aanwezig. Fix jij deze klus voor meneer?

Frequentie: Eenmalig 

Benodigdheden: Een betonboor en basisgereedschap 

This request for help is also suitable for Arabic speaking neighbours.

Buurt
West
Bos en Lommer
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
25592
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.