Aan de slag met je boormachine

Mevrouw (63) heeft wat hulp nodig met klusjes in huis. Ze wil een magnetron ophangen. Ze heeft beugels ervoor maar weet niet of die passend zijn of dat misschien een ander formaat nodig is. Hier wil ze graag advies in. Misschien kan je de klus fixen zelf al fiksen. Ook wil ze graag twee schoenenkasten tegen de muur aan schroeven zodat deze stevig staan. Er zitten ook een paar snoeren in de weg die ze wol ordenen en daar een systeem voor bedenken. Als laatste heeft ze hulp nodig met  het verwisselen van gordijnroedes in 4 kamers en bijbehorende beugels die gemonteerd moeten worden. Hier moet voor geboord worden. Al het materiaal is aanwezig, inclusief een boor en overig gereedschap. Je hoeft alleen je twee rechterhanden mee te nemen! Maak jij deze buurvrouw blij?
Frequentie: Eenmalig 

Benodigdheden: Materiaal en gereedschap zijn aanwezig. Ook heeft ze trappen om bij het plafond te komen die best hoog zijn.
This request for help is also suitable for English speaking neighbours.

Buurt
Centrum
Jordaan Westelijke eilanden en Zeeheldenbuurt
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
31282
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Diverse klusjes in huis

Kan jij deze spraakzame 70 jarige meneer helpen met een aantal klusjes in huis? Het gaat om het volgende: 3 lampen...

Tuin- kapper aan huis gezocht

Iedereen droomt wel van een mooie tuin, met prachtige bloemen en veel groen. Maar als je ouder wordt en fysiek...

Tweezitsbank naar de straat

Kun jij een bank naar de straat brengen? Mevrouw is geen Hulk en het lukt haar daarom niet om deze tweezitsbank in...