1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Paar kleine klusjes in...

Paar kleine klusjes in huis

Positief ingestelde vrouw (84) moet hard lachen om haar eigen pogingen om klusjes in huis te doen. Ze krijgt dikwijls op haar kop van haar oudere broer dat ze niet meer op een trapje moet klimmen om een klus te klaren. Hij zelf kan het ook niet meer door ouderdom maar vindt toch dat een aantal dingen niet kunnen blijven liggen. Ze stoort zich er zelf niet zo aan maar zou het toch fijn vinden om niet meer telkens die opmerking van haar broer te krijgen. Ze heeft hem beloofd dat ze niet meer op het trapje klimt "want ze heeft al klappies genoeg gehad in haar leven".
Er liggen wat kleine klusjes zoals: Een tochtstrip onder een deur vastmaken; een deel van een vouwdeur naar de keuken weer goed hangen; 1 lamel die los zit weer terughangen en wat spullen van zolder naar beneden brengen (kringloop of grofvuil – dat kan ze niet beoordelen). Wil jij met haar meekijken welke van deze klusjes nog te doen is of dat er bepaalde dingen in huis vervangen moeten worden? 

This request is suitable for English speaking neighbours.
 

 

Buurt
Nieuw-West
Slotermeer Zuid-west
Type
Praktische hulp
Kleine reparaties
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19846
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest