Kledingkast en bed verschuiven

Wie helpt deze dame met het verplaatsen van wat meubels? Door een hernia kan zij dat niet zelf. Alle meubels in de slaapkamer moeten worden verplaatst: in verband met tocht moet het bed op een andere plek en daardoor ook alle andere meubels. Het handigst zou zijn als je iemand kan meenemen, dan is het wat lichter, want mevrouw kan nauwelijks meehelpen. Mocht je nou net op donderdag rond lunchtijd kunnen komen, dan is mevrouws begeleider er die even kan helpen. 

Frequentie:  eenmalig

Benodigdheden: (een paar extra) spierballen

Bijzonderheden: mevrouw rookt maar kan dat buiten doen. Zij heeft een hond maar die kan die dag bij iemand anders zijn.

This request for help is suitable for English or Spanish speaking neighbours.

Buurt
West
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
24165
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

   Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

   Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

   Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.