1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Keukenkraan vervangen

Keukenkraan vervangen

Handige buurvrouw van 64 doet de meeste klussen nog zelf. Maar soms komt ze er niet uit en ze heeft geen netwerk om het te vragen. De kraan vervangen bijvoorbeeld. Ten eerste moet er een zwaar luik open waar de hoofdkraan onder zit, en daarna moet de lekkende kraan vervangen worden. Ze vindt het vooral onhandig dat ze door haar lekkende kraan de tuin nu niet kan sproeien met dit warme weer. Wil jij mevrouw helpen met haar kraan vervangen (en eerst dat zware luik tillen om de hoofdkraan af te sluiten). Basisgereedschap is aanwezig. En we hebben een foto van de kraan die je vooraf kan bekijken.

This request is also suitable for English speaking neighbours

Buurt
Zuidoost
Gaasperdam (Reigersbos Holendrecht en Nellestein)
Type
Praktische hulp
Kleine reparaties
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19816
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest