1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Kast in elkaar zetten

Kast in elkaar zetten

Deze buurman (56) lukt het niet om een Jysk kast in elkaar te zetten. Help jij hem met dit klusje? Het zou fijn zijn als je wat gereedschap hebt, maar als dat niet zo is kan hij het wel ergens lenen. Het contact loopt via zijn contactpersoon (meneer is nog Nederlands aan het leren) en die zal ook bij het in elkaar zetten van de kast zijn zodat jullie elkaar goed verstaan!

This request for help is suitable for Antillean speaking neighbours.

Buurt
Nieuw-West
Geuzenveld
Type
Praktische hulp
Meubels in elkaar zetten
Herhaling
Eenmalig
Referentie
20462
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest