1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Kanalen instellen van satelliet-tv

Kanalen instellen van satelliet-tv

Deze heer (73) heeft hulp nodig van een goede buur met een technisch oog! Meneer ontvangt TV signalen via een satelliet ontvanginstallatie. Zo nu en dan gaan de TV stations aan de wandel naar een andere frequentie. Dit is recent gebeurd en nu heeft meneer geen ontvangst meer op zijn voorkeurkanalen. Voorheen loste meneer zijn partner dit op, maar die is helaas overleden. Er is nog wel een handleiding voorhanden maar meneer is zelf niet zo van de boekjes en ook niet technisch, waardoor hij met een handleiding erbij ook niet uit de voeten kan. Meneer zou heel blij zijn met je hulp! Dus wil jij hem helpen om de verloren TV kanalen terug te zetten op de voorkeurkanalen? Oja, mocht het je iets zeggen, het gaat om een SAB Titan III Combo HD Satellite Receiver.

This request for help is suitable for English and German speaking neighbours.

Buurt
Zuidoost
Gaasperdam (Reigersbos Holendrecht en Nellestein)
Type
Praktische hulp
Computerhulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19527
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest