Kledingkast in elkaar zetten

Welke handige goede buur wil zich buigen over het in elkaar knutselen van deze grote kledingkast? Meneer (54) en zijn familie hebben het niet breed, en zelf niet zo handig ingesteld. Het gaat om een kledingkast van Leen Bakker, 2.40m hoog en 2.10m breed. Meneer is bereid om te helpen, maar hij heeft toch echt een handige buur nodig om het voortouw te nemen. Meneer heeft een aantal schroevendraaiers in huis, maar is bang dat het niet toereikend is voor de klus. Fijn als jij nog wat kan meenemen! Voel je vrij om een kennis/vriend/familielid mee te nemen, wellicht dat de klus dan sneller geklaard is.

Frequentie:  Eenmalig

Benodigdheden: Wat basisgereedschap: schroevendraaiers, hamer, etc

This request for help is also suitable for Arabic (Egyptian) speaking neighbours.

Buurt
West
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
23313
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.