fbpx

IKEA-kast en bank monteren

Voor een vriendelijke meneer (58) met een pijnlijke schouder zoeken we een IKEA-klusser! Meneer heeft een tweedeurs kast en simpele bank. Beide zijn dus van IKEA en moeten in elkaar. Alles is nieuw geleverd en compleet met handleiding. Meneer kan zelfs een beetje helpen, maar hij heeft maar één arm ter beschikking. Er is geen gereedschap in huis, dus als jij je kistje kunt meenemen dan zou dat geweldig zijn. Kom jij langs?

 

Frequentie:  Eenmalig

Benodigdheden: Een gereedschapskistje

Bijzonderheden: De afspraak wordt geregeld via de contactpersoon van meneer

This request for help is also suitable for English speaking neighbours

Buurt
Zuidoost
Gein
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
28179
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rummikub spelen en kletsen

Deze dame van 93(!!) is een echte kletskous. Dat is ook niet zo gek als je bijna 94 jaar aan levenservaring hebt. Ze...

Wat boodschappen

Deze aardige mevrouw (90) kan zelf de boodschappen niet meer halen. Zij woont 2 hoog, is onlangs gevallen en loopt nu...

Een gesprekje en een wandeling

Voor een gezellige meneer (68) in Oud-West zoeken wij een lieve en betrokken buurvrouw die af en toe samen met meneer...